lørdag den 8. september 2012

Alternativ rasp






Til morgenmad spiser jeg for det meste cornflakes og jeg er derfor ofte udsat for det problem, der hjemsøger de fleste morgenmadsprodukter: smulder i bunden. Det er irriterende at spise og en spild at smide ud.

Her er så løsningen: cornflakes-smulder er fantastisk at bruge hvis man ikke har rasp. Jeg ved godt, at rasp ikke er det dyreste, men cornflakes-smulder er gratis og smager meget bedre end det rasp man kan købe.

Prøv for eksempel at vende kyllingefileter i mel, æg og cornflakes-smulder og steg det på panden med støt chili, salt og peber. Resultatet er ufatteligt lækkert!

Og hvis du for alvor vil stoppe trængen til fastfood for altid, så lav denne dip til kyllingen: bland lige dele af sød chilisauce og mayonaise og rør det sammen med et fed presset hvidløg.

1 kommentar:

  1. http://www.densultnestuderende.dk/2012/05/ofc-oven-fried-chicken.html

    Det er også ret godt, det her - og med cornflakes!

    SvarSlet